Team: “The Spartan”

Ik ben Lori Masala, 40 jaar en zaakvoerder van “The Spartan”, personal trainer, lesgever: Indoor Cycling, Bodypump, Bodystrike, Crossworkout. Mijn specialisatie is: Soccer-pal, voetbaltechniek-en bootcampspecialist. In hoofdberoep ben ik regent Lichamelijke Opvoeding in het Buitengewoon Onderwijs “De Brug” in Aarschot. Jaren was ik actief in verschillende fitnessen zoals “Life Style” Aarschot, “Bodymove” Herselt en “Respiro” Rotselaar. Ik probeer mijn passie voor sport door te geven aan anderen. Een gezond lichaam draag ik hoog in het vaandel. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik met mijn kennis, jouw naar een hoger niveau kan tillen. Jouw leren en motiveren om “graag” te sporten is voor mij belangrijk! Iedereen is welkom bij The Spartan! Leeftijd, geslacht of voorgeschiedenis maakt niet uit. We trachten een zo uitgebreid mogelijk aanbod aan lessen/sessies te voorzien, zodat er voor iedereen wat wils is.

Medewerkers “The Spartan”

Personal Trainer/Voedingsadviseur en Piloxinglesgeefster “The Spartan”

Naast mijn administratieve opleiding (rechtspraktijk) en job als familiebemiddelaar, is ‘bewegen’ mijn grote passie.
Vanaf mijn vroege kinderjaren stond sport al centraal, voornamelijk jazzdans.
Mijn passie voor sport wil ik delen met anderen, door mensen te begeleiden naar een gezonde en fitte levensstijl. Ik bied een vorm van bewegen aan die goed is voor lichaam en geest. Onder mijn begeleiding krijg je een soepel en sterk lichaam. Als het over voeding gaat, kan ik jouw zeker helpen om te werken aan een gezonde levensstijl.

Mijn opleiding Pilates, vroeger ‘contrology’ genaamd, heb ik gevolgd bij Jeroen Vancoillie van Grace Pilates studio te Herent. Ook ben ik actief in de fitness en geef ik groepslessen als bbb, zumba, piloxing, piloxing booty en fatburning. Hiervoor heb ik tal van opleidingen gevolgd bij PZ Academy te Brugge, o.a. Gezonde voeding, freestyle aerobic, piloxing, piloxing booty, powerbase, total abs, fatburning, health nutrition bij Miek Maes. Tevens volgde ik bij PZ Academy Brugge een opleiding als personal trainer. Ook in de toekomst zal ik mij continu blijven bijscholen.

Bewegen heeft een enorme invloed op je mentale en fysieke welzijn. Door meer te bewegen en te sporten word je fitter en gezonder. Of zoals Joseph Pilates zei: “Change happens through movement and movement heals”.

Als de wil om te bewegen er is, kan ik je begeleiden naar een fitte en gezonde levensstijl en je manier van ‘bewegen’ naar een ander niveau tillen. Het is zo belangrijk om je goed in je vel te voelen.

Wanneer Lori me vroeg om mee in THE SPARTAN te stappen was ik superblij. “So keep on moving” is mijn motto !

Zumbalesgeefster “The Spartan”

Ik ben Evelien Achten, 34 jaar en fiere mama van dochter Pippa.

Ik behaalde een master handelsingenieur en bijkomend het diploma van vastgoedmakelaar. Sinds enkele jaren run ik mijn eigen vastgoed kantoor Century 21 Skyline in Kessel-Lo.

Dansen is mijn grote passie! Sinds mijn 4 jaar ben ik een fervent danser en heb ik verschillende dansstijlen gevolgd o.a. jazz, hiphop, funk en tapdans. Op mijn 17de ben ik zelf begonnen met lesgeven na het behalen van een diploma aerobic. Nadien heb ik als een van de eersten in België de Zumba-opleiding gevolgd, en heb hier steeds les in gegeven in verschillende fitnesscentra in en rond Leuven, aanvullend met andere lessen BBB en fatburning.

Na een korte corona pauze en door de zwangerschap van mijn dochtertje, ben ik even wat minder gaan dansen. Omdat ik graag terug een vaste les wilde geven op een leuke locatie ben ik bij The Spartan terechtgekomen. Als zelfstandige in een redelijk stressvolle job, is dansen altijd een mooi evenwicht en een goede uitlaatklep geweest. Bijkomend wil ik ook graag het voorbeeld geven dat ook mama’s tijd nodig hebben voor zichzelf. Een uurtje sporten hoort daar zeker bij!

Een zumba les is voornamelijk gericht op cardio, leuke opzwepende beats en veel fun! Ik hou ervan de deelnemers een leuke en ontspannende les te bezorgen waar ze elke week opnieuw naar uitkijken!

Samen met het Spartan team sta ik achter de visie dat bewegen voor je gezondheid erg belangrijk is. Het is dan ook mooi meegenomen dat je tijdens een groepsles ook samen echt plezier kan beleven én met resultaat voor je eigen lichaam en geest!

Verder hou ik heel erg van vertoeven in de natuur en de zon. Ik breng graag tijd door met vrienden en familie. Genieten van de kleine dingen zoals een terrasje doen, lekker gaan uiteten, een nieuwe outfit shoppen, een mooie wandeling, een leuk boek, gewoon een glimlach van iemand… kunnen me blij maken. Mensen zullen altijd op mij kunnen rekenen en ik ben een extraverte persoon die graag plezier maakt en luistert naar al jullie unieke verhalen.

Ik kijk er alvast naar uit jullie te mogen ontmoeten in mijn zumba-les!